Bio lemoniada z imbirem
Aromatyczna lemoniada otrzymana z połączenia soków tłoczonych bio, imbiru oraz cukru trzcinowego. Poddana pasteryzacji, filtracji zgrubnej i rozlewowi na gorąco.
Imbir dobry na wszystko
Imbir leczy stany zapalne błony śluzowej, jamy ustnej i bóle gardła, działa przeciwko przeziębieniu, katarowi oraz przeciwko infekcji grypowej.
Potwierdzona skuteczność
Imbir rozrzedza również krew, obniża poziom cholesterolu we krwi i łagodzi dolegliwości reumatyczne.
Goździki i cynamon
Mają właściwości bakteriobójcze i przeciwwirusowe. Pobudzają system odpornościowy organizmu, działają przeciwzapalnie.
Idealne połączenie
W połączeniu z sokiem jabłkowym, nasz sok jest idealnym źródłem witaminy C, potasu, żelaza, magnezu, miedzi, krzemu, cynku, beta-karotenu, kwercytyny i mnóstwa pektyn.
Składniki: woda, tłoczone soki owocowe bio 20% (sok jabłkowy, sok z cytryny), cukier trzcinowy bio, tłoczony sok z imbiru bio 4%.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Tłuszcz: 0,008 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany: 9,46 g
w tym cukry 7,77 g
Białko 0,22 g
Sól 0 g
Wartość energetyczna w 100g produktu: 164 kJ / 38 kcal
Pojemność: 275 ml
PL-EKO-01 / Rolnictwo Polska
Termin przydatności: 18 miesięcy